Personal Training.

Nutrition Lounge is gevestigd op de perfecte locatie tussen Big Gym en Basic-Fit, op adres Ambachtsweg 6. Met 35 jaar ervaring hebben wij antwoord op al uw vragen over fitness, krachttraining, bodybuilding,

wedstrijdvoorbereiding, dieetbegeleiding en zelfs revalidatie. Ongeacht uw doel, wij kunnen het u helpen bereiken door middel van op u afgestemde personal training door een gediplomeerd fitnesstrainer. Schema’s voor zowel training als voeding worden pas gemaakt op de persoon. Iedereen is immers anders en heeft een specifieke aanpak nodig. Dit gebeurt door nauw contact tussen u en de trainer, zodat er een programma opgesteld kan worden dat geoptimaliseerd is voor uw doeleinden.

Nutrition Lounge is de perfecte plek om ervaringen te delen, van elkaar te leren en antwoord te krijgen op al uw vragen. Mocht u geïnteresseerd zijn in personal training, kom dan gerust vrijblijvend langs voor een informatief gesprek. U kunt ook een afspraak maken via paul@nutrition-lounge.nl of via telefoonnummer +31(0)615518795.

Dieet- en voedingsadvies

Als u al eerder diëten heeft gevolgd, bent u vast en zeker al eens in aanraking gekomen met een adviseur die u een standaard schema aanbiedt en zo gemakkelijk de zakken vult. Deze schema’s kunnen op eenvoudige wijze worden gevonden en gedownload worden op het internet. Dit had u zelf ook kunnen doen en zo had u uw geld niet hoeven uit te geven.

Bij Nutrition Lounge doen wij het anders. U zult worden gevraagd waarheidsgetrouw op te schrijven wat u eet voor 7 dagen. Vervolgens nemen wij een kijkje naar uw dieet en kunnen wij bepalen wat er moet worden veranderd. Verschillende mensen, verschillende lifestyles. Dit geldt ook voor voedingspatronen en daar wordt dus rekening mee gehouden.

Vervolgens bieden wij u niet simpelweg een schema aan en laten wij u uw gang gaan, wij zullen u ook helpen te leren hoe u met voeding om moet gaan. Give a man a fish and he eats for a day; teach a man to fish and you feed him for a lifetime. Dit gezegde is bij ons sterk van toepassing. We zullen u leren op welke momenten u het beste uw voeding kunt nemen; hoeveel eiwitten, koolhydraten en vetten u het beste kunt nemen en wanneer; wat de bronnen zijn van deze voedingsstoffen en hoe u deze kunt toepassen in uw eigen dieet. We zorgen er ook voor dat er – wat voeding betreft – een regelmaat ontstaat, waardoor ook cravings weg zullen blijven.

U zult zien dat u veel dingen die u lekker vindt kunt blijven eten, zo lang dit gebeurt op de juiste tijdstippen en in de juiste hoeveelheden, zodat het geen kwaad kan en zelfs in uw voordeel werkt.

Al met al zorgen wij ervaar dat we uw voeding samen optimaal afstellen op u, uw lifestyle en uw sport, zodat u de resultaten krijgt die u voor ogen heeft en uw energie op maximaal peil is wanneer u dat nodig heeft. Het idee is simpel: eet wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft.

Supplementen en voeding

Een supplementenwinkel in Den Helder: iets wat velen van ons goed in de oren klinkt! Voeding is voor ons allemaal een belangrijk aspect van onze lifestyles. De atleet moet zijn of haar voeding afstellen op de benodigdheden die met de sport komen. Voor velen betekent dit een dieet waarin bijvoorbeeld veel eiwit wordt geconsumeerd. Om deze extra benodigdheden uit ‘reguliere voeding’ te halen is een hele opdracht en soms simpelweg onmogelijk. De oplossing is te supplementeren met sportvoeding. Nu is het zo dat dit ook ruim wordt aangeboden door allerlei webshops, waardoor u soms door de bomen het bos niet meer kunt zien.

Bij Nutrition Lounge Den Helder kunt u gebruik maken van 35 jaar ervaring in de sport en sportvoeding, waarbij u advies kunt krijgen over welk product het beste geschikt is voor u. Probeer niet zelf het wiel uit te vinden wanneer anderen dit al voor u hebben gedaan. U kunt leren van de ervaringen die wij al hebben opgedaan voor u.

Ons assortiment bestaat uit een aantal ‘hand-picked’ producten en merken, die ons ervan hebben overtuigd dat ze hun werk goed doen en van kwaliteit zijn. Niet alleen hebben wij sportvoeding waarmee we u kunnen helpen, we beschikken ook over een assortiment van riemen, handschoenen, polsbanden, straps, en kleding zoals tanktops, t-shirts en hoodies.

Tevens beschikken wij over een groot assortiment van samples en ‘ready-to- drink’ eiwitshakes, waardoor u gemakkelijk kunt uitvinden welk product en welke smaak u het lekkerst vindt. De merken waarmee wij onze werkwijze ondersteunen zijn Scitec Nutrition, QNT Nutrition, EST, Nutrition, Legendary Nutrition, First Class Nutrition, Nemesis Nutrition, Wanted Nutrition en Dorian Yates Nutrition.